vodácký areál Praha

Troja Florbal Cup 2016 - Memoriál Michala Makovského znovu ovládli Kajakáři Dukly!

Již podeváté v řadě za sebou se o víkendu 9. a 10. ledna uskutečnil vodácký florbalový turnaj v areálu trojské loděnice. Stejně jako minulý rok zvítězili rychlostní kanoisté z Dukly Praha, kteří v napínavém finále porazili po samostatných nájezdech domácí tým USK „M“, a jako vůbec první obhájili své loňské vítězství.

vyhlaseni Troja Florbal Cup 2016

Napínavý finálový zápas skončil po základních 20 minutách nerozhodně 3:3, tudíž celkového vítěze musely určit až samostatné nájezdy. Zápas o 3. místo přinesl souboj rychlostních kanoistů ze Splašeného Lenochodu a tradičního týmu z Kadaně. Pódiové umístění nakonec uhájili kluci z Lenochoda a na vítěze jednoho z předchozích ročníků zbylo nepopulární čtvrté místo. Největším překvapení turnaje bylo vypadnutí jediného zahraničního týmu ŠKP Bratislava už ve čtvrtfinále.

Celkem 18 týmů z různých vodáckých odvětví a svazů se přihlásilo do letošního ročníku turnaje. Sešli se zde slalomáři, rychlostní kanoisté, sjezdaři, raftaři a také rodeaři, aby prověřili své florbalové a fyzické dovednosti. Na sobotním večírku zahrála vodácká kapela Sjetý Noty.

Jsme rádi, že turnaj proběhl jako každý rok bez problémů a snad jste si ho všichni užili tak, jako my. Těšíme se zase za rok a děkujeme všem za účast!

Konečné výsledky:

1.     Kajakáři Dukla

2.     USK „M“

3.     Splašenej Lenochod

Událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/846867585430696/

Za organizační tým Lukáš Rohan