vodácký areál Praha

Vodácký florbalový svátek opět první lednový víkend v Troji

Už podvanácté v řadě se v trojském vodáckém areálu uskuteční tradiční vodácký florbalový turnaj TROJA FLORBAL Cup 2019 – Memoriál Michala Makovského(5. - 6. 1. 2019). 

1490776 10202704061351983 145898204 o
Rádi bychom vás všechny pozvali na sportovní, ale zároveň i kulturní událost, na které žádný z vodáků nesmí chybět. V pražské loděnici UK FTVS na vás budou čekat, jako každoročně, nervy drásající souboje týmů nejen z celé republiky o prestižní ocenění nejlepší florbalisté jezdící na vodě a pohár Michala Makovského. Dále spousta zábavy s vyvrcholením v podobě sobotní párty a občerstvení v místní restauraci Loděnice. 

V létě roku 2013 nás náhle, po zákeřné nemoci, opustil zakladatel našeho vodáckého turnaje, vodák, velký sportovec, trenér, skvělý kamarád a především úžasný člověk, Michal Makovský. I na jeho počest pokračujeme v jeho práci a chceme vidět, co nejvíce týmů o prvním lednovém víkendu v tělocvičně v Troji, ať se má Micháč na co dívat!

Program celého víkendu:
Stejně jako v minulých ročnících se bude turnaj odehrávat ve dvou hracích dnech a to o víkendu 6.1 - 7. 1.2018 (pořadatelé si vyhrazují právo změny při neúčasti dostatečného počtu týmu, bude upřesněno). Začátek sobotního programu je předpokládán na 9:00, kdy se odehrají základní skupiny. Nedělní program bude po sobotním večírku odstartován v rozumnou ranní hodinu vyřazovacím pavoukem. Vrchol turnaje v podobě finále se bude hrát kolem 2 hodiny odpolední.

Stejně jako loni se bude také soutěžit o individuální Micháč trophy, kterou získá nejvšestrannější hráč z dovednostní soutěže.Hned vedle tělocvičny bude k dispozici občerstvení v místní restauraci, dále možnost tréninku na kanále, který prošel v uplynulých letech kompletní rekonstrukcí a samozřejmě pravá vodácká party! Účast přislíbila i legendární vodácká kapela Sjetý Noty. Doufáme, že se opět sejdeme v hojném počtu a všichni si užijeme nejen sportovní, ale i společenský víkend.Družstva: 3+1 (maximálně 7 hráčů)Jedná se o florbalový turnaj, kterého se mohou zúčastnit slalomové, sjezdové, rychlostní, raftové a další vodácké kluby. Všichni hráči jednotlivých družstev musí být členy ČSK nebo SvoČRu, případně obdobných svazů zahraničních! Z jednoho klubu se může přihlásit více týmů. Přesné detaily (časové, organizační a hrací systémy) budou včas oznámeny po obdržení všech přihlášených týmů.

Startovné:150Kč/hráč


POZOR!!! Při placení startovného je tým povinen předložit registrační průkazy všech hráčů!!!Přihlášky zasílejte nejpozději do 1. 1. 2019 přes tento formulář: 
https://docs.google.com/forms/d/1GR9ILeQl8oUlws0kapyb5o1vBwaJcQSdkx3WAnmfOYA/viewform?fbclid=IwAR37Ii42LbJvhiZwFGp5VGJQ-ca-pytcHOK-CX9-EolCejRf05eO7tYzNgY&edit_requested=true

Událost na Facebooku:
https://www.facebook.com/events/708155896234337/?ref=br_rs

Reportáž České televize z ročníku 2017:

http://www.ceskatelevize.cz/sport/ostatni/reportaze/346678-vodaci-si-na-zacatek-noveho-roku-zahrali-florbalovy-turnaj/